Vagentillhalsa

Bakgrund

Hej och välkomna till bloggen "Vägen till hälsa"!


Vi har som sagt valt att göra en dokumentär där vi granskar fitnessfighten riktigt ordentligt. Dokumentären kommer ha namnet ”Vägen till hälsa”. Fitnessfighten är ett koncept från World Of Shape, det går ut på att man tränar 1 timme per dag (styrketräning och kondition) i 30 dagar, samtidigt som du följer ett strikt kost- och träningsprogram anpassat efter en själv. Denna metod kallas för FUSTRA-metoden och några av fördelarna med denna metod är bland annat viktminsking, minskad andel kroppsfett, dramatiska förändringar i kroppskomposition, mer energi, mindre stress. Förutom allt detta får man även bättre metabolism, ett bättre lymfsystem samt starkare ben, hjärta och lungor.

 Allt detta låter ju fantastiskt men i dagens samhälle har de flesta tappat bort hur man ska vara för att vara hälsosam. Hälsosam förknippas oftast med att vara smal, smalare eller smalast. Fitnessfighten kan garantera en viktminskning efter 30 dagar men kan de även garantera en hälsosam kropp?

Vi ska nu granska hur kroppen mår genom hela den här processen, om vi får ett resultat och hur vi mår efter jämfört med hur vi mådde innan. Denna granskning kan ni som läsare ta del av genom denna blogg.

Tveka inte att ställa frågor till oss om ni har någonting ni undrar över!


Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas